kitesurfenkitesurfleskite sirfKitesurf campkitesurfing campkitesurfles nederlandkitesurfschoolkiteboardenkitesurfles zandvoortkitesurfen zandvoort

Meer resultaten voor cursus kitesurfen


cursus kitesurfen
 
Kitesurfles.nl De kitesurfschool Voor je Kitesurfles of Kitecursus.
Actie: vroegboekkorting tot en met, php include http//kitesurfles.nl/includes/datum.php?: 3daagse groep cursus kitesurfen nu met 100, korting voor 175, All-in. Leer in drie tot 4 kitesurflessen veilig te kitesurfen. Kitesurfen is één van de meest spectaculaire sporten van het moment. Na 3 á 4 kitesurflessen op zee ben je al in staat om met je eigen kitesurfset op pad te gaan.
Kitesurfschool KITEZONE snel en goed leren kitesurfen.
Een kitesurf cursus van 4 kitesurflessen voor 380, Volledig leren kitesurfen, gelimiteerde beschikbaarheid en speciaal online te boeken! De primium kitesurf cursus bestaat uit 4 volledige kitesurflessen van ruim 3 uur, inclusief kitesurf uitrusting en er worden maximaal 2 cursisten per instructeur ingedeeld.
Basiscursus Kitesurfen.
Ons doel is dat jij na afloop van deze cursus zelfstandig verder kan met de kitesurfsport. Na het behalen van de cursus ontvang je de kitesurfpas waarmee jij kan aantonen dat jij de basis van het kitesurfen beheerst. Deze dag bestaat uit twee blokken.
4 Daagse Kitesurfcursus Progression 31 06 2897 9312.
Als je de zeker wilt zijn dat je zelfstandig op pad kan gaan dan kies je deze 4 daagse kitesurfcursus. Aan het einde van deze cursus kitesurfen krijg je een IKO certificaat. De lessen wordt opgedeeld in 4 x 3 uur.
BLOW Kitesurfschool 3 daagse kitesurf cursus v.a. 269.,
Dag 3: Langere afstanden varen. Zin om dit weekend al op het board te staan? Boek nu je 3 daagse kitesurf cursus online vanaf 269., Ja, ik wil leren kitesurfen. Dag 1 3 daagse kitesurf cursus. Inschatten wanneer je veilig kan kitesurfen.
3 Daagse Cursus Kitesurfen Kiteschool Progression 06 2897 9312.
Wij gaan voor kwaliteit, jij toch ook? Wij kunnen deze 3 daagse cursus kitesurfen op meerdere locaties aanbieden. Ook als je als individu een cursus kitesurfen wilt volgen kun je deze reserveren, wij zorgen voor de overige deelnemers. 4 daagse cursus.
Leren kitesurfen: Kitesurfles, Kitelessen in Zandvoort Noord Holland.
Doe de 3 daagse kitesurf cursus samen met een vriend of vriendin en betaal maar 190 per persoon. Deze vroegboek actie van Leren Kitesurfen is mogelijk t/m April 2018, VOL VOL. Reserveer hier direct jouw kitesurfles. Welke kitesurfles kies jij?
Cursus Kitesurfen Brouwersdam Zeeland.
Deze cursus is uniek en wordt alleen door Natural High in Nederland gegeven. Kom je er niet uit of wil je meer informatie over de geschikte cursus kitesurfen op de Brouwersdam, op de grens van Zeeland en Zuid-Holland? Vul dan het aanvraagformulier in of neem contact op via.:
5 Daagse kitesurf cursus KiteBOARDschool.nl.
5 Daagse cursus kitesurfen 440 Euro I 175, uur. Kiteboardschool.nl is zo zeker van haar lesgeefmethoden dat ze jou een 100% vaargarantie geeft bij het afnemen van een 5-daagse cursus kitesurfen: niet gevaren gratis les! Ben jij er klaar voor om het water op te gaan?
Leren kitesurfen KiteBOARDschool.nl Tip IKO certified.
Als je een dienst of iets anders wil ruilen tegen een surfles dan is dat ook bespreekbaar. Ja, ik wil effectief leren kitesurfen. Hier kun je online je 3 daagse kitesurf cursus boeken. Neem contact op via info@kiteboardschool.nl of 06-40808800.

Contacteer ons

kitesurfen bonaire
kitesurfen noordwijk
kitesurfen friesland
kitesurfen lessen
kitesurfen kijkduin
kitesurfen den haag
cursus kitesurfen
kitesurfen oostvoorne
kitesurfen spanje
kitesurfen workum
kitesurfen texel
kitesurfen katwijk