kitesurfenkitesurfleskite sirfKitesurf campkitesurfing campkitesurfles nederlandkitesurfschoolkiteboardenkitesurfles zandvoortkitesurfen zandvoort

Meer resultaten voor kitesurfen portugal


kitesurfen portugal
 
Portugal Algarve.
Aan de zuidkust vinden we tussen de steden Portimao en Lagos een prachtige lagoon genaamd Ribiera de Oldiaxere, hier kun je kitesurfen in Portugal in de Algarve. De warme temperaturen creëren in de zomer vaak thermische omstandigheden in de namiddag en hierdoor een prachtige wind, 30 graden en vlak water.
Kitesurfreis Portugal met Antix Sports Dichterbij dan je denk! Kiten, Suppen en genieten!
Kitesurfen met een gezellige groep mede kiters begeleid door enthousiaste instructeurs, dit is waar het om gaat in Portugal! Naast kitesurfen is Porto een schitterende stad om te bezoeken, kent het een fantastische omgeving en zijn er diverse discotheken waar je je kan uitleven savonds.
Kitesurfen in Portugal YouTube.
This feature is not available right now. Please try again later. Published on Jul 26, 2013. Leer kitesurfen in Portugal. Het kitesurfkamp in Esposende is gelegen op een van de beste locaties in Europa om te leren kitesurfen. Boek jouw kitesurfkamp in Portugal http//travels.kilroyworld.nl/tour/po.
Kitesurfing Esposende Portugal Kiteworld Maagazine.
Nuno Stru Figueiredo getting shacked at Supertubos in Portugal. Lying just 30 minutes from Porto lies Esposende, a peaceful town in the far north of Portugal where the Cavado river meets the Atlantic Ocean. STRU 1st Kitesurfer at giant Nazaré.
Kitesurfen in Portugal Kitehigh.nl Community.
Overzicht subdirectory_arrow_right Nieuws Video subdirectory_arrow_right Algemeen / Freeride subdirectory_arrow_right Hydrofoil subdirectory_arrow_right Wave subdirectory_arrow_right Big-Air / Oldschool / Airstyle subdirectory_arrow_right Unhooked / Wake / Freestyle subdirectory_arrow_right Trefpunt subdirectory_arrow_right Buitendland Travel subdirectory_arrow_right Zelfbouw Reparatie subdirectory_arrow_right Gevonden, vermist of gestolen subdirectory_arrow_right Ongelukken subdirectory_arrow_right Kitelounge. Zoeken op het Forum. Home Forum Algemeen Buitenland Travel Kitesurfen in Portugal. Kitesurfen in Portugal.
Waar in Portugal kiten feesten?
Wij gaan 12 juli naar portimao voornamelijk om te kitesurfen in Alvor. Op het internet lees ik af en toe wel een aantal berichten over deze spot, maar zijn er hier ook meer mensen die er al zijn geweest? Ik ben erg benieuwd hoe jullie het hier vonden. Ik hoorde wel dat het een stukje lopen was naar de spot in de duinen aangezien je er alleen met een 4x4 kon komen. Een andere mogelijkheid was om met het bootje van de kitesurf school mee te gaan. Registreerde: 16 January 2010. jell 26 March / 2010 / 1829.: kiten in portugal ik zeg ALVOR ga daar zelf van de zomer heen.
KiteCamp Portugal 2 uur vliegen en betrouwbare wind vanaf 199 p.w.
Kitesurfen met een gezellige groep mede kiters begeleid door enthousiaste instructeurs, dit is waar het om gaat in Portugal! Naast kitesurfen is Porto een schitterende stad om te bezoeken, kent het een fantastische omgeving en zijn er diverse discotheken waar je je kan uitleven savonds.
De 10 beste surfen, windsurfen kitesurfen in Portugal.
Inloggen Lid worden. Beste surfen, windsurfen kitesurfen in Portugal, Europa. Wat te doen in Portugal. Surfen, windsurfen kitesurfen in Portugal. Surfen, windsurfen kitesurfen in Portugal. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief.
Kitesurfen Portugal: 10 redenen waarom je dit zou moeten doen!
Kitesurfen Alvor Portugal: alléén bekend onder de insiders. Wil je weten hoe het is om hier te kitesurfen? Op deze pagina vertellen we er meer over. Kitesurfen Esposende Portugal. De hit van Portugal: leer kitesurfen in het Noorden van Portugal: Esposende.

Contacteer ons

kijkduin kitesurfen
kitesurfen veluwemeer
kitesurfen portugal
texel kitesurfen
kitesurfen almere
scheveningen kitesurfen
kitesurfen bergen aan zee
kitesurfen ameland
kitesurfen egmond aan zee
kitesurfen hoorn